Veysi Boran
,
           
FOTOGEN- Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından Türk Fotoğraf sanatına pek çok emeği geçmiş olan Şinasi BARUTÇU’nun anısına bu yıl 23.sü düzenlenen "Şinasi Barutçu Kupası"na davet edildi.

3 yıl (Tur) aşamalı k
upaya, daha önceki çalışmaları göz önünde bulundurularak tüm yurt genelinde geniş bir tarama ile, FOTOGEN Yönetim Kurulunca belirlenen 12 katılımcı davet edilmekte ve 6 şar fotoğraf baskısı ile katılmaları istenmektedir.

Çalışmaları seçici kurul tarafından 3 yıl üst üste başarılı bulunan katılımcılar “ Şinasi Barutçu Kupası”nı  almaya hak kazanmaktadır.

Bu yıl seçici kurulunu, Nadir EDE, İbrahim GÖKSUNGUR, Cengiz KARLIOVA, Halim KULAKSIZ, ve İbrahim ZAMAN'ın oluşturduğu "23.Şinasi Barutçu Kupası"nı almaya hak kazanan aday olmadı.

“23.Şinasi Barutçu Fotoğraf Sergisi”, 17 Aralık 2001 Cumartesi saat 17.00'de İFSAK’ta bir kokteyl ile açıldı ve yapılan açılış töreninde katılımcılara sertifikaları verildi.

2.turda bulunan Ali Fuat ALTIN, Banu KAPLANCALI, Arif Tanju KORKMAZ, A. Beyhan ÖZDEMİR, İsmail TÜTÜN, 3. tura atlamaya,

Bu yıl ilk çağrılan adaylardan M. Veysi BORAN, A. Kadir EKİNCİ ve Muzaffer SÜTLÜOĞLU ise 2. tura atlamaya hak kazanmıştır.


İFSAK Üst Sergi Salonları’nda açılan sergi 6 Ocak 2012 tarihine kadar açık kalacaktır.
           
           
İFSAK 
 

İstiklal cad. Ayhan Işık Sok.No.32, Kat:2 Beyoğlu/ İSTANBUL

0212 2924201



|BİYOGRAFİ |PORTFOLYO |İLETİŞİM |EKSTRA

Copright© Veysi Boran. Her Hakkı Saklıdır
Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahibine aittir
Powered By Soft-Ge